E-Mail Marketing Strategies

1 Dag Masterclass
Relevant voor de Digitale Economie
EUR 590,-

Email marketing behoort nog steeds tot een van de meest succesvolle kanalen binnen het digitale landschap. Zelfs het aanbieden van een nieuwsbrief is vaak al een eerste stap om klanten betrokken te houden bij een organisatie.

Uiteraard biedt email veel meer mogelijkheden en de Masterclass “E-Mail Marketing Strategies” gaat uitvoerig in op de verschillende mogelijke campagnes, het meten van betrokkenheid, de juridische context in internationaal perspectief, en de kracht van dit kanaal in de context van een organisatie brede campagne.

Er worden tijdens deze Masterclass concrete cases behandeld die een diep inzicht geven in de kracht en beperkingen van dit onmisbare kanaal.

Het volgen van deze Masterclass leidt tot een postgraduate level certificaat van de Maastricht School of Management, Nederlands oudste Business School behorend tot de top 2% geaccrediteerde Business Schools wereldwijd.

De volgende Masterclass wordt gehouden in 2017. De precieze datum en locatie wordt z.s.m. gepubliceerd.

Aanmelden Masterclass

TMLA Masterclasses worden afgerond met een certificaat van de Maastricht School of Management. Om toegelaten te worden tot de Masterclass dient daarom een beknopt CV te worden gestuurd naar: masterclass@tmla.nl onder vermelding van de titel van de betreffende Masterclass. Vul aub uw gegevens in in onderstaand formulier, en onze afdeling admissions neemt binnen 3 werkdagen contact met u op.


Nogmaals dank voor uw interesse.

Sandra A.F. Kolkman
Head of Admissions