Search Engine Advertisement (SEA) strategies

1 Dag Masterclass
Postgraduate certificaat
EUR 590,-

Afhankelijk van het soort bedrijf of organisatie, is een lage score op zoekresultaten een indicator van gebrek aan kwaliteit of relevantie. Anderzijds heeft niet elke organisatie de budgetten om op elke zoekterm op nummer 1 te staan.

Een efficiënte SEA strategie is dan ook noodzakelijk om optimaal resultaat te boeken binnen de beschikbare financiële ruimte. Hier geldt dat het aansluiten van de SEA campagnes op de overige activiteiten doorslaggevend kan zijn.

Het vak SEA strategies is ontwikkelt in samenwerking met Google, en tijdens de Masterclass worden verschillende cases behandelen waarbij een duidelijke strategie voorop staat. Het werken met Google Adwords kunnen veel mensen leren, het strategisch denkvermogen om bedrijfsstrategie te vertalen naar een effectieve campagne leidt echter tot het gewenste verschil en vereist vakmanschap.

Het volgen van deze Masterclass leidt tot een postgraduate level certificaat van de Maastricht School of Management, Nederlands oudste Business School behorend tot de top 2% geaccrediteerde Business Schools wereldwijd.

De volgende Masterclass wordt gehouden in 2017. De precieze datum en locatie wordt z.s.m. gepubliceerd.

Aanmelden Masterclass

TMLA Masterclasses worden afgerond met een certificaat van de Maastricht School of Management. Om toegelaten te worden tot de Masterclass dient daarom een beknopt CV te worden gestuurd naar: masterclass@tmla.nl onder vermelding van de titel van de betreffende Masterclass. Vul aub uw gegevens in in onderstaand formulier, en onze afdeling admissions neemt binnen 3 werkdagen contact met u op.


Nogmaals dank voor uw interesse.

Sandra A.F. Kolkman
Head of Admissions