Over ons

Om staande te blijven in de digitale arena wordt een beroep gedaan op talent dat opgroeit in het tijdperk van sociale media en internet in al haar vormen. Dit vereist ervaring, strategisch inzicht en leiderschap om bedrijven te ondersteunen in het nemen van de juiste beslissingen en het uitvoeren van de operationele activiteiten die zo broodnodig zijn om relevant te blijven. Online Business en digitale transformatie is een nieuwe expertise, en is anders dan traditionele IT expertise.

Investeringen in digitale marketing en online gerelateerde activiteiten kunnen al snel hoge kostenposten blijken te zijn, en efficientie en een doordachte strategie zijn dan ook een must voor elke gezonde organisatie.

TMLA is niet slechts een Business School, het is een denktank die continu expertise bij elkaar brengt in samenwerking met bedrijven en wetenschappers die een verschil maken in het zakenleven anno nu. De programma’s vallen onder de kwaliteitscriteria van de Maastricht School of Management, die wereldwijd tot de top 2% van geaccrediteerde Business Schools behoort.

Het volgen en afronden van een TMLA programma leidt dan ook niet allen tot een prestigieus diploma, maar vooral tot het vormen van je denken en het brengen van diepgang in je dagdagelijkse werk en de keuzes die dit met zich mee brengt.

We hopen je snel te mogen ontmoeten in een van onze programma’s, en bij te dragen aan het verschil dat organisaties zoeken vandaag.