Programma’s

The Maastricht Leadership Academy (TMLA) is een Business School die werd opgericht naar aanleiding van een nood. Veel bedrijven hebben te kampen met de veranderingen die de digitale economie met zich meebrengt. In het verleden was de oudere leeftijd van een bedrijf een indicatie voor stabiliteit en verzekerd succes. Tegenwoordig lijkt het tegendeel waar.

Onze programma’s zijn ontwikkeld door de top uit de academische arena en het bedrijfsleven en worden continu doorontwikkeld om relevant and state of the art te blijven. Kijk hier naar het aanbod aan opleidingen dat TMLA biedt.

Leiderschap en Strategie zijn de ingrediënten die zorgen voor onderscheid in succes. De digitale economie is het speelveld waarop gespeeld wordt. Dit programma is een must voor beslissers in organisaties.

5 vakken van elk 1 lesdag
Postgraduate Diploma
lesgeld € 1.900 (in termijnen is mogelijk)

In de afgelopen jaren zijn flink wat grote bedrijven in de problemen geraakt, of zelfs failliet gegaan, omdat men digitale transformatie zag als een ICT vraagstuk, en dat is het nu juist niet.

5 vakken van elk 1 lesdag
Postgraduate Diploma
EUR 1,900 (betaling in termijnen mogelijk)

Digitale Marketing draait niet om technieken, maar om een manier van denken. Want de klantverwachting verandert constant en snel. Ja, de klant zelf verandert...

5 vakken van elk 1 lesdag
postgraduate diploma
Lesgeld EUR 1.390